Welkom op de website van Haarlem Prints! Hier vind je (lijn)tekeningen van en uit Haarlem. De tekeningen zijn op locatie getekend door een lokale tekenares (en dat ben ik: Berber!). De tekeningen worden ingescand om vervolgens te printen op verschillende formaten. Momenteel zijn er enkele ansichtkaarten en A4-prints op voorraad. Maar het idee is de collectie langzaam maar zeker verder uit te breiden.

Deze website is splinternieuw, en zal de komende weken verder worden aangevuld. Ik ben vooral actief op Instagram (@haarlemprints), dus volg mij ook daar.

Wil je met mij in contact komen, wellicht om een print te kopen? Kijk dan eens hier.

Wil je mijn werk zien, zonder dat via Instagram te moeten doen, ga dan naar prints.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *